ŞOK! Bülent Ersoy ve Ömür Gedik’in kürk polemiği mahkemeye taşınıyor!

Söylemezsem Olmaz canlı yayınında Bülent Ersoy ve Ömür Gedik arasında tekrar alevlenen kürk polemiği masaya yatırıldı.

Ömür Gedik’in kızının düğününde tüylü bir kıyafet giymesi Bülent Ersoy’un dikkatinden kaçmamış ve bir hayvan sever olarak gerçek tüy kullanmasını eleştirmişti. Canlı yayına bağlanan ve daha önce Diva’yı iftira atmakla suçlayan Ömür Gedik kıyafetindeki tüyün gerçek olmadığını söyledi. Bülent Ersoy da canlı yayına bağlandı ve bir bilirkişinin devekuşu tüylerinin gerçek olup olmadığını belirlemesini istedi. İlerleyen dakikalarda taraflar aynı anda canlı yayına bağlandılar ve kıyamet koptu. Diva mahkemede hesaplaşacaklarını söylerken Ömür Gedik’in modacısından cevap geldi: TÜYLER GERÇEK! Ben yalan söylemem diyerek yeri göğü inleten Diva tam anlamıyla esti gürledi!

YouTube video

Ortalık karıştı! Bülent Ersoy ile Ömür Gedik canlı yayında birbirine girdi!

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.