ŞOK! Bodrum’da magazin muhabirlerini taşıyan tekne sürat teknesiyle çarpıştı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde magazin muhabirlerini taşıyan balıkçı teknesine sürat teknesi çarptı. Olayda ayağı kopan balıkçı teknesinin kaptanı ağır yaralanırken, sürat teknesini kullanan şahıs gözaltına alındı.

Habertürk muhabiri Onur Aydın, Hürriyet Gazetesi muhabiri Cenker Tezel ve TV100 muhabiri Mete Eşki ölümden döndü. Üç muhabir ve bir kaptanın bulunduğu tekneye, Bodrum’un ünlü mekanlarından Maça Kızı’na ait olan bir tekne çarptı. Teknede bulunan dört kişi şans eseri kurtuldu.

Göltürkbükü açıklarında magazin muhabirlerini taşıyan balıkçı teknesine, sürat teknesi çarptı. Çarpmanın etkisiyle ortadan ikiye bölünen teknenin kaptanının ayağı koptu. Teknede bulunan magazin muhabirleri ise son anda denize atlayarak kurtuldu.

İhbar üzerine olay yerine gelen sahil güvenlik ekipleri parçalanan tekneyi kıyıya çekti. Kazaya neden olan sürat teknesini kullanan O.D. isimli şahsın ise gözaltına alındığı öğrenildi. Güvenlik güçleri yaşanan olayla ilgili soruşturma başlattı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.