ŞOK! Beşiktaş’ta koronavirüs alarmı!

Beşiktaş Spor Kulübünden yapılan açıklamaya göre, bir futbolcu ve bir personelin koronavirüs test sonuçları pozitif çıktı.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü adına Dr. Tekin Kerem Ülkü, kulübün internet sitesi üzerinden bir açıklama yayımladı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“8 Mayıs Cuma günü, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde, tüm futbolcularımız, teknik heyetimiz ve tesis çalışanlarımıza Covid-19 testi yapılmıştır.

Yapılan testler neticesinde, bir futbolcumuz ile bir çalışanımızda pozitif Covid-19 test sonucu tespit edilmiştir.

Testi pozitif sonuçlanan futbolcumuz ile çalışanımızın takip ve tedavi sürecine, ilgili prosedürler doğrultusunda derhal başlanmıştır.”

blank

Beşiktaş Spor Kulübünden yapılan açıklama:

Corona virüse yakalanan isimlerin Tyler Boyd ve kaleci antrenörü Hakan Çalışkan olduğu iddia edildi. Bu son dakika gelişmesinin ardından Siyah Beyazlı ekip, tesisleri kapattı ve bireysel antrenmanları iptal etti. Salı günü futbolculara farklı saatlerde yeniden test yapacak olan Beşiktaş Kulübü, çıkacak sonuçlara göre yeni bir yol haritası çizecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.