ŞOK! Bade İşçil ve Malkoç Süalp’e kamu davası açılabilir

Aylardır gündemi meşgul eden boşanma davalarını geri çekmeyi planlayan Bade İşçil ile Malkoç Süalp’e kamu davası açılması gündeme geldi.

Birbirlerini şiddet ile suçlayan ikiliye kamu davası açılması ve para cezası yolda.BİR KÜS BİR BARIŞIK

Boşanma davalarıyla aylardır gündem olan Bade İşçil ile Malkoç Süalp, şaşırtmaya devam ediyor. Güzel oyuncu, 2015 Mayıs’ta 2 yıllık sosyetik eşine boşanma davası açtı. Birkaç hafta sonra davayı geri çeken Bade İşçil, 2015 Temmuz’da soluğu yeniden mahkemede aldı.

“ASIL ŞİDDETE UĞRAYAN BENİM”

Eşinden şiddet gördüğünü söyleyen hatta Malkoç Süalp’in uyuşturucu madde kullandığını dahi öne süren Bade İşçil, 600 bin lira da tazminat talep etti. Süalp de, “Beni ‘senin hayatını mahvedeceğim’ diyerek tehdit etti ve üzerime yürüdü. Asıl şiddete uğrayan benim. Reklam uğruna ailemiz dağıtılmıştır” diyerek güzel oyuncuya 500 bin liralık tazminat ile boşanma davası açtı.

TATİLDELER AMA KARARSIZLAR!

O günden beri birbirlerini maddi-manevi her konuda suçlayan çift, geçtiğimiz haftalarda ise barıştı. Şimdilerde Fransa’da tatilde olan Bade İşçil ile Malkoç Süalp, son görülen davada ise avukatları aracılığıyla ‘Barışabiliriz’ dedi.

KAMU DAVASI AÇILABİLİR

Aylardır süren davalarıyla İstanbul Aile Mahkemesi ve Adli Tıp’ı meşgul eden çifte kamu davası açılmasının gündemde olduğu öğrenildi. Bade İşçil ile Malkoç Süalp, ‘Devlet kurumlarını oyalamak’ dışında bir de birbirleri hakkında yaptıkları ‘şiddet ve tehdit’ suçlamaları yüzünden hakim karşısına çıkabilir. İkilinin, boşanma davalarını geri çektiğinde de açtıkları her dava için belirli bir harç ücreti ödeyeceği kesin.

2013’te dillere destan bir düğünle evlenen çift, yakın çevresine ‘Oğlumuz Azur için yeniden bir araya geleceğiz’ dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.