ŞOK! Ayşen Gruda’nın cenazesinde kavga çıktı

Usta sinema ve tiyatro sanatçısı Ayşen Gruda bugün son yolculuğuna uğurlandı. Cenazede fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşlarla oyuncular arasında tartışma çıktı.

Usta oyuncunun cenazesi, cuma namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlandı.

Demet Evgar, Ceren Moray ve usta oyuncuların bir arada olduğu grupla birçok kişi fotoğraf çekilmek istedi.

“NASIL İNSANLARSINIZ SİZ”

Fotoğraf çekme taleplerine cevap vermeyen Demet Evgar’a bir kadın “Selam bile vermiyorsunuz. Nasıl insanlarsınız siz! Ne olacak çocuklar fotoğraf çekilse” diye tepki gösterdi.

IŞIL YÜCESOY ÇIKIŞTI: LÜTFEN SAYGI DUYUN

Demet Evgar sessizliğini korurken usta oyunculardan Işıl Yücesoy olaya sessiz kalamadı. Kadının talebine kızan Yücesoy, “Siz buraya fotoğraf çekilmeye gelmişsiniz ama bizim acımız var. Lütfen saygı duyun” diyerek çıkıştı.

blank

İLYAS SALMAN TABUTUN BAŞINDAN AYRILMADI

Cenaze törenine; Gruda’nın kızı Elvan Gruda, torunu Emre Gruda, eski eşi Yılmaz Gruda, İlyas Salman, Müjdat Gezen, Ali Sunal, Volkan Severcan, Betül Demir, Hayta İsmail ve çok sayıda seveni katıldı. Törende duygu dolu anlar yaşanırken, İlyas Salman Ayşen Gruda’nın tabutu başında uzun süre gözyaşı döktü.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.