ŞOK! Arda Turan’a 16 maç men cezası

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Disiplin Kurulu, Başakşehir-Sivasspor karşılaşmasında hakemi yakasından tutarak iten, Arda Turan’a 16 maç men cezası verdi.

Medipol Başakşehirli futbolcu Arda Turan, Sivasspor maçında, yardımcı hakeme yönelik fiili müdahale içeren “sportmenliğe aykırı hareketi” ve müsabaka hakemine yönelik “hakareti ve tehdidi” nedeniyle PFDK’ya sevk edilmişti.

CEZA BU HAREKETE

blank
Arda Turan

Maçın son bölümlerinde kendisine yapılan bir müdahale sonrasında faul bayrağını kaldırmayan yardımcı hakemin üzerine yürüyüp hakemi iten Arda, kırmızı kart görmüştü. Gördüğü kırmızı kart sonrasında da orta hakemin üzerine yürüyerek yumruk hareketi yapan Arda’yı takım arkadaşları zorlukla sakinleştirerek soyunma odasına götürmüştü.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.