ŞOK! Anonymous’tan Türkiye’ye tehdit

Uluslararası hacker grubu Anonymous Rus NTV kanalına konuştu, Türkiye’ye siber saldırılar yapacağı konusunda tehditlerde bulundu.

Rus televizyonu, “Türkiye’ye son günlerde yapılan siber saldırıların Rusya ile hiç bir bağlantısı yok” iddiasında bulundu.

”BUNLAR DAHA BAŞLANGIÇ”

Televizyona konuşan Anonymous grubunun yüzü maskeli ve elleri eldivenli bir üyesi, Türkiye’ye “kötü sonuçlar” armağan edeceklerini illeri sürdü. Anonymous üyesi, “Biz Türkiye’nin banka sistemini çökerteceğiz. 5 büyük bankaya saldırıyı yaptık. 40 binden fazla Türk sitesine saldırı yaptık. Bunlar daha başlangıç” tehditlerinde bulundu.

Daha önce Anonymous, Rusya’nın Türkiye ve DAEŞ hakkındaki iddialarını gerekçe göstererek Türk merkezli internet sitelerine saldırılar gerçekleştirmişti. Bunun üzerine Türk korsan grubu olan Ayyıldız TİM de karşı saldırılar gerçekleştirdiklerini açıklamıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.