ŞOK! Adele: Bir daha sahneye çıkmayacağım

Grammy ödüllü İngiliz şarkıcı Adele, bir daha turne düzenlemeyeceğini açıkladı.

Yayınladığı her albümle rekor üzerine rekor kıran dünyaca ünlü şarkıcı Adele, hayranlarını üzdü.

Önceki gün İngiltere’nin başkenti Londra’daki Wembley Stadyumu’nda 98 bin kişiye konser veren Adele, konserin ardından sosyal medyadan yayınladığı mektup ile bir daha turne düzenlemeyeceğini açıkladı. “15 ay sonra yolun sonuna geldik. Turne yapmak tuhaf bir iş ve bana tam olarak uyduğu söylenemez. Müziğe devam edeceğim, ama belki bir daha beni canlı olarak izleyemeyeceksiniz. Sahneye çıkmayacağım” sözleri şok etkisi yarattı.

Daha sonra bir not daha paylaşan 29 yaşındaki Adele, “Ben gerçekten evde vakit geçirmeyi seven bir insanım ve küçük şeylerden çok fazla zevk alabiliyorum. Ayrıca korkunç bir tur geçmişine sahibim. Buraya kadar! 119 şov ve son 4 ile bu sayı 123 olacak. Bu gerçekten heyecan verici ve bunları yaptığım için memnunum. Bu turu sadece sizin için yaptım. Final konserimin Londra’da olmasını istedim… Hayatımın geri kalanında tüm bunları hatırlayacağım. Sizi seviyorum” yazdı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.