ŞOK! “Acun Ilıcalı tehlike altında!”

MasterChef programıyla ünlenen Murat Özdemir, papağanına işkence ettiği videosunun sosyal medyada yayılmasının ardından gözaltına alındı. Şikayetçi olmak için karakola giden şarkıcı Ömür Gedik, Acun Ilıcalı’nın da tehlike altında olduğunu söyledi.

MasterChef Murat Özdemir, dün akşam sosyal medya hesabından papağanına işkence ettiği görüntüleri yayınladı. Kısa sürede olay olan görüntülerin ardından gözaltına alındı.

Olayı yakından takip eden köşe yazarı ve şarkıcı Ömür Gedik, Özdemir’in sürekli Acun Ilıcalı diye bağırdığını ve ünlü ismin tehlike altında olduğunu söyledi.

“ACUN TEHLİKE ALTINDA”

Bütün geceyi karakolda geçiren Ömür Gedik, Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘2. Sayfa’ programına konuk oldu. Karakolda yaşanan olayları anlatan Gedik, “Sürekli yukarı bakarak ‘Acun, Acun’ diye bağırıyor. Acun’un tehlike altında olduğunu düşünüyorum.” dedi.

Acun Ilıcalı’dan Murat Özdemir’e büyük tepki

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.