Sodexo FlexoGift ile Bayramda Hediye Seçme Özgürlüğü

Kurumsal hediye dünyasından market dışındaki kategorilerde harcama tercihleri yaklaşık 2 kat arttı

Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme, kurumsal hediye alanında değişen çalışan beklentisi ve şirketlerin farklılaşan ihtiyaçlarına uçtan uca dijital FlexoGift çözümü ile cevap veriyor. Çalışanlarına bayram hediyesi vermek isteyen işverenler, kurumsal hediye platformu FlexoGift ile süreçlerini dijitalleştirirken, çalışanlarına hediye seçiminde özgürlük ve esneklik sağlayarak kişiselleştirilmiş bir alışveriş deneyimi sunuyor.

Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme’nin çalışan ve işverenlerin iç görülerinden yararlanarak geliştirdiği kurumsal dijital hediye platformu FlexoGift, Kurban Bayramı’nda çalışanlarına bayram hediyesi vermek isteyen işverenlere seçme özgürlüğünün çalışanda olduğu yeni nesil bir alternatif sunuyor.

İşverenlerin, hediye tedarik ve teslimi gibi operasyonel süreçlere gerek kalmadan özel günlerde çalışanlarının yanında olmalarına olanak sağlayan FlexoGift, çalışanlara dijital hediye bakiyelerini Türkiye’nin en saygın markalarından ihtiyaçlarına göre değerlendirme imkânı sunarak günümüzün en önemli çalışan değeri olan ‘esnekliği’ sağlıyor.

Yaşamın her alanına dokunan hediyeler FlexoGift uygulamasında

Kişiselleştirmenin çalışanlar için büyük önem arz ettiği günümüzde FlexoGift platformu geniş marka ve kategori yelpazesi ile çalışanlara iş ve yaşam dengelerini kendi ihtiyaçlarına göre yönetebilecekleri esnek, hızlı ve dijital bir hediye dünyası sunuyor. Sadece market, gıda, giyim değil; teknoloji, kişisel bakım, spor, e-ticaret platformlarında harcama yapma imkânı sunan FlexoGift sayesinde çalışanlar istedikleri ürün ya da hizmeti ister online ister fiziki olarak telefonlarında bulunan dijital cüzdan ile kolay bir şekilde alabiliyor.

İşverenler çalışanlarına tek bir SMS aracılığıyla ulaştırdığı hediye bakiyeleri ile aralarında Boyner, Beymen Business, Opet, Etstur, Mars Sportif, A101, CarrefourSA, Hopi, Teknosa, Trendyol gibi Türkiye’nin gözde markalarının bulunduğu 20 bin noktadan özgürce alışveriş yapma ayrıcalığını yaşatıyor, FlexoGift sayesinde çalışanlar dijital hediye bakiyelerini ihtiyaçlarına göre birden fazla marka arasında bölüştürerek kullanabiliyor.

Market dışı kategorilerde harcama tercihleri yaklaşık 2 kat arttı

Sodexo’nun verilerine göre; 2020 ve 2022 yılları karşılaştırıldığında 2022 yılında çalışanların seçme özgürlüğü arttıkça gıda dışı kategorilerde harcama tercihlerinin yaklaşık 2 kat arttığı görülüyor. Öte yandan hediye seçme şekli çalışanların yaş aralıklarına göre de değişiklik gösteriyor. FlexoGift kurumsal dijital hediye platformunda 30 yaş altı çalışanlar seçimlerini yüzde 25 oranında gıda kategorilerinden yana kullanırken, 50 yaş üstü çalışanlarda bu oran yüzde 32.

Kurban Bayramı’na Özel Paketler ile şirketlere seçenek sunuyor

Sodexo, bu döneme özel olarak şirketlere avantajlı fiyatlarla 4 adet paket seçeneği sunuyor. FlexoGift Temel Gıda Paketi, FlexoGift Geniş Gıda Paketi, FlexoGift Karma Paket ve FlexoGift Tüm İhtiyaçlar Paketi; çalışanlara seçme özgürlüğü vererek dijital hediye çeklerinin ihtiyaçlara göre kullanılmasına imkân sağlıyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.