Snoop Dogg Yıldız Tilbe ile fotoğrafını 55 milyon takipçili hesabından paylaştı!

Dünyanın en ünlü rapçilerinden biri olan Snoop Dogg, bir hayranının yaptığı photoshoplu fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Snoop Dogg, 55 milyon takipçili Instagram hesabından Yıldız Tilbe ile yan yana getirildiği photoshoplu bir fotoğrafı hikaye olarak attı.

Grammy Ödülü’ne aday gösterilmiş Amerikalı rap müzik sanatçısı Snoop Dogg, Yıldız Tilbe ile olan fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Dünyaca ünlü rapçi, 55 milyon takipçisi olan hesabından yaptığı paylaşım ile Türk takipçilerini heyecanlandırdı.

blank

Snoop Dogg’un hikayesini gören Türk takipçiler, Yıldız Tilbe ile fotoğrafını görünce sosyal medyanın gündemi bu konu oldu. İkilinin fotoğrafını shop da olsa yan yana gören takipçiler, “Snoop Dogg’un kariyerindeki zirvesi budur” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.