Snapchat 2 son haliyle harikalar yaratacak

Popüler sohbet uygulaması Snapchat, bir dizi değişiklik ve yeni özellik içeren yeni sürümü Chat 2.0’yi duyurdu.

Snapchat yeni versiyonunda sohbetlerin çok daha akıcı ve özgür olmasını hedefliyor. Yeni etiketler, görüntülü sohbet ve kısa tepki videoları, yeni sürümün öne çıkan popüler özellikleri olacak. Hikâyeler artık birinin bitmesinin ardından otomatik olarak diğerine geçecek.

Özel konuşmalarda artık 200’den fazla etiket kullanıcıları bekliyor.

Görüntülü Notlar; bir başka eğlenceli eklenti. Yazılı sohbet esnasında tek bir tuşa basılı tutarak 10 saniyeye kadar küçük boyutlu reaksiyonları kendi çekiminizle gönderebiliyorsunuz. Sesli Notlar da benzer şekilde işliyor. Whatsapp’takine benzer tek tuşla hızlı ses kaydı özelliği konuşmalara akışkanlık katacak.

Sesli ve Görüntülü Arama ile artık sohbet hâlinde olmadığınız bir kişiyi arayabilirsniz. Bu özellikle Skype, Whatsapp veya Viber gibi Snapchat de artık telefon yerine kullanılabilecek.

Görüntülü aramalar esnasında dosya transferi ve filtreli resimler de gönderilebilecek. Gönderdiğiniz fotolar videonun üzerine yarı saydam olarak belirecek.

Bütün bunlara rağmen Snapchat’in çekirdek özellikleri değişmiyor. Gönderilen snap’ler hâlen kaydedilmiyor, sistemden siliniyor. Şirketin kullanıcı gizliliği hükümleri de değişmedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.