Slaven Bilic, ManU’ya da geçit vermedi

Bu sezon Arsenal, Liverpool, Manchester City ve Chelsea’yi yeenen Slaven Bilic’in çalıştırdığı West Ham United, Old Trafford’da da yıkılmadı

İngiltere Premier Lig’de 15. hafta maçında Manchester United ile Slaven Bilic’in West Ham United’ı karşı karşıya geldi. Old Trafford ile oynanan mücadele 0-0’lık beraberlikle sona erdi.

Arsenal, Liverpool, Manchester City ve Chelsea’yi yenme başarısı gösteren Bilic ve öğrencileri Manchester United karşısında büyük maçlardan galibiyetle ayrılma serisini sürdüremedi.

Hem Manchester United hem de West Ham United, karşılaşmada gol bulabilmek adına zaman zaman rakip kalede tehlikeli ataklar gerçekleştirdiler ama mücadelede gol çıkmadı.

Bu beraberliğin ardından Manchester United 19, West Ham United 23 puana ulaştı.

İngiltere Premier Lig’de gelecek hafta Manchester Untied, Bournemouth’a konuk olacak. West Ham United, Stoke City’yi ağırlayacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.