Size ne ulan! Cüneyt Özdemir’den Ebru Şallı tepkisi!

Cüneyt Özdemir, Ebru Şallı ve Uğur Akkuş'un sosyal medya paylaşımlarına tepki gösterenleri sert bir biçimde eleştirdi.

Cüneyt Özdemir, sosyal medyada Ebru Şallı’ya seslenerek “Size bir tavsiyem var. Allahaşkına cevap bile vermeyin. Bu kötü kalpli insanlara, bir anneye acısını nasıl yaşayacağını tarif etmeye kalkanlara yanıt vermek bile onlar için bir lütuf” dedi.

Cüneyt Özdemir’in Ebru Şallı’ya tepki gösterenlere de şunları söyledi:

Özdemir, “Size ne ulan Ebru Şallı’nın acısını nasıl yaşayacağından. Ebru Şallı’yı hayatımda görmedim ama evladını kaybetmiş bir anneye siz kim oluyorsunuz ki acısını nasıl yaşayacağını tarif etme cüretinde bulunuyorsunuz.

blank

Kimsiniz siz kimsiniz, gidin kendi cehenneminizde kendi mutsuzluğunuzda boğulun. Ne istiyorsunuz bu kadıncağızdan. Bu tür kötücül insanlara kimse prim vermesin, bunları teşhir edin. Arkadaşınızsa uzaklaştırın. Arkadaşlıktan atın.” diye konuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.