Siyasetin eski ağır toplarından Ekrem İmamoğlu’na destek ziyareti

YSK üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla açılan davada hapis ve siyasi yasak cezası alan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından “Bu destek beni gururlandırdı. Hepsinin sözü ortak; milletin kararını ancak millet değiştirir.” açıklamasında bulundu.

YSK üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla açılan davada 2 yıl 7 ay 15 gün hapis ve siyasi yasak cezası alan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na destek ziyaretleri sürüyor.

Aralarında eski Meclis başkanları, genel başkanlar, başbakan yardımcısı ve bakanlar ile belediye başkanları, milletvekillerinin de yer aldığı 100’e yakın isim, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu Saraçhane’de ziyaret edip desteklerini açıkladı.

blank

Destek ziyaretinin ardından sosyal medyadan açıklama yapan İmamoğlu, “Bu destek beni gururlandırdı. Hepsinin sözü ortak; milletin kararını ancak millet değiştirir.” diye konuştu.

Ekrem İmamoğlu’nun paylaşımı şu şekilde:

“Bu destek beni gururlandırdı. Eski TBMM başkanlarımız, siyasi partilerimizin eski genel başkanları ve vekillerimiz, eski bakanlarımız ve belediye başkanlarımız bugün destek ziyaretinde bulundular. Hepsinin sözü ortak; milletin kararını ancak millet değiştirir.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.