Siyasetin domino taşları ile sanat dünyasının dev isimleri bir araya geliyor

16 MART 2019 tarihin de İstanbul Sinan Erdem Spor Salonunda, 1919’dan 2019’a 100.yıl buluşmasındaki bu büyük şölene Samsunlular ile tüm halkımız davetli.

SAYSİAD Başkanı Av. Ayşe Üstünel Dağdelen ile SAMKON Genel Başkanı Sezgin Gümüş’ün düzenledikleri bu muhteşem organizasyonda 16 Mart akşamı İstanbul Sinan Erdem Spor Salonun da Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Bin Ali Yıldırım’ı ağırlayacaklar. Ak Parti Samsun Büyükşehir Beledi Başkan Adayı Mustafa Demir’de geceye katılacak davetliler arasında.

Ahmet Selçuk İlkan’ın sunuculuğunu yapacağı ve Hande Yener, Serdar Ortaç, Hüseyin Şimşek, Sibel Yıldırım’ın sahne alacağı, Anadolu Ateşi’nin de dans şovları ile renk katacağı bu gece de siyaset ve sanat dünyası el ele unutulmaz bir geceye damga vuracak!

HEYECANLI VE GURURLUYUZ!

SAYSİAD Başkanı Av. Ayşe Üstünel Dağdelen bu muhteşem organizasyon ile ilgili olarak;
“1919’dan 2019’a 100.yıl buluşmasında Samsunluları yalnız bırakmayacak olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan ve Bin Ali Yıldırım’ı ağırlayacak olmanın gururunu ve heyecanını yaşıyorum” diyerek duygularını dile getirdi.

blank

ONUR KONUĞUMUZ

Türkiye’nin yetiştirdiği değerli sanatçı gönül adamı ve Samsun’un gururu Orhan Gencebay ‘da gecenin onur konuğu olarak aramızda bulunacak. Bu özel geceye katılacak sanatçılarımız duygularını şu sözlerle ifade ettiler;

ORHAN GENCEBAY

“1919’dan 2019’a 100.Yıl kutlamasında Samsunlu hemşerilerimle buluşup kucaklaşmak için sabırsızlanıyorum. Ben sanatçı kimliğimin yanı sıra bir Samsun’lu olarak bu gecede yerimi almaktan gurur duyacağım. Güzel ülkemin güzel şehri Samsun halkıyla o gece el ele gönül gönüle olacağım”

HANDE YENER

“Yıllardır çok önemli yerlerde büyük kitlelere karşı sayısız sahneler yaptım. Ama ilk defa Sayın Cumhurbaşkanımızın da konuk olduğu böyle bir gecede sahne alacağım. Açıkçası heyecandan kalbim göğüs kafesimden çıkacak gibi. Heyecanımı anlatmaya kelimeler yetmiyor. Bu gece için muhteşem dans şovları ve çok özel bir repertuar hazırladım. Herkesi muhteşem bir gece bekliyor”

SERDAR ORTAÇ

“Avrupa başta olmak üzere dünyanın en önemli yerlerinde milyonlara şarkılar söyledim. Ama Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan ve Bin Ali Yıldırım Beyefendinin de olduğu bir gecede hiç şarkı söylemedim. Böyle bir gecede şarkılar söylemek benim için onur verici ve aynı zamanda anılarımda yaşatacağım bir konser olacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.