Sırılsıklam MFÖ sevgisi

Atlantis Yapım organizasyonuyla gerçekleşen ZUBİZU Harbiye Açıkhava Konserleri’nde pop müziğin efsane grubu MFÖ sağnak yağmura rağmen binlerce seyircisiyle konserdeydi! Açıkhava’yı dolduran müzikseverler, şemsiyeleri ve yağmurluklarıyla şarkılara eşlik etti.

Konsere, satış listelerinde zirveye yerleşen yeni albümleri ‘Kendi Kendine’den şarkılarla başlayan MFÖ, ‘Aşkın Kenarından’, ‘Emin Misin?’ , ‘Güzel Şeyler De Oluyor’, ‘Beyaz Sayfa’, ‘Senin Hatırına’, ‘Neden Bana Aşk Şarkısı Yazan Çıkmaz?’, ‘Hayret Makamı’ ve Türk’üz Türkü Çağırırız’ adlı eserlerini seslendirdi.

blank

GELECEK 20 YILIN ŞARKILARI İLK KEZ CANLI PERFORMANS İLE SAHNEDE!

Mazhar Alanson, konser başlangıcında tüm dinleyicilere bu havada geldikleri için teşekkür ederek ‘Hafif yağmurlu bir hava… Zahmetler ettiniz, burada beklediniz ayaklarınıza ve alkışlayan ellerinize sağlık. Bir konuyu açıklığa kavuşturmak isterim. Benim konserlerde söylediğim beylik bir lafım vardır ‘Hadi hep beraber MFÖ şarkıları söyleyeceğiz’ diye. Konserin ilk bölümünde bu kez size yeni albümümüzden şarkılar sunacağız. Bu şarkılar 20 yıl sonra ‘Güllerin İçinden’ olacaklar. Yeni albümümüz hopla zıpla değil, ilk yarıda sırtınızı dayayıp gidiyorsunuz’ şeklinde konuşurken Fuat Güner ‘Yolda, arabada giderken rahat rahat dinleyebileceğiniz tarzda yepyeni bir albüm’ dedi.

‘KAVGASIZ, GÜRÜLTÜSÜZ BİR ALBÜM YAPTIK’

Alanson, tamamını Fuat Güner’in evindeki stüdyoda kaydettikleri albüm hakkında ise ‘Bu balatları yazdık, artık yaşımız kemale erdi. Bütün albümü beğendiklerini söyleyenler çıkınca yağlarımız eriyor. Hiç kavga etmedik: mucize, kapak fotoğrafı için tartışmadık: mucize, kavgasız gürültüsüz bir albüm oldu’ yorumunda bulundu. Özkan Uğur da bu sözler üzerine ‘Bunu Selimiye’den top atışıyla kutlamamız lazım’ diyerek espri yaptı.

MFÖ, ikinci yarıda ise ‘Ele Güne Karşı’, ‘Sakın Gelme’, ‘Sarı Laleler’, ‘Mecburen’ ‘Asabiyim’, ‘Bu Sabah Yağmur Var İstanbul’da gibi klasikleriyle hayranlarını coşturdu.

Gecenin en eğlenceli anlarından biri ise Mazhar Alanson’un ‘Ders Zamanı’ diyerek anons ettiği ve Fuat Güner ile Özkan Uğur’un ses oyunlarıyla seyirciyle iletişime girdiği anlar oldu. Güner, çift ses de yapan hayranlarına ‘Yıldızlı 10 puan’ verdi.

Yaklaşık 2,5 saat sahnede kalan MFÖ veda ettiğinde alkışlar o kadar yükseldi ki, üç ünlü isim sahne arkasına geçmeden bis için tekrar yerlerine dönüp, ‘Bodrum’ şarkısını seslendirdi.

ZUBİZU HarbiyeAçıkhava konserleri, bu akşam ( 20 Haziran Salı ) Teoman ve Perşembe akşamı ( 22 Haziran ) Kenan Doğulu konserleri ile sona erecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.