Sıradışı ve tuhaf tarzıyla bilinen yönetmen Tim Burton Netflix’e dizi çekecek

Sıradışı ve tuhaf tarzıyla bilinen yönetmen Tim Burton’un yöneteciği ‘The Addams Family’ dizisinden uyarlama ‘Wednesday’ yakında Netflix’te izleyiciyle buluşacak. Senaristliğini Alfred Gough ve Miles Millar’ın yapacağı uyarlama dizinin odak noktasında Wednesday Addams karakteri yer alacak.

Özellikle ağır çekim animasyon tekniği ile çekilen filmlerinde karakterlerinin abartılı olmalarına rağmen insani değerlerini kaybetmemelerine dikkat çeken ABD’li yönetmen Burton’ın kariyerinde ilk defa live-action dizi uyarlamasına imza atacak.

Filmloverss’ın aktardığına göre, ismi “Wednesday” olarak belirlenen Tim Burton imzalı Addams Family dizisi, Wednesday Addams karakterini odak noktasına alacak.

YAYIN TARİHİ HENÜZ NETLEŞMEDİ

Dizi, izleyiciyi Wednesday Addams’ın Nevermore Akademisi’nde öğrenci olarak geçirdiği yıllara davet edecek. Ortaya çıkan psişik yeteneklerinde ustalaşmaya başlayan karakter, kasabayı terörize eden korkunç bir cinayet serisini engellemeye çalışırken; 25 yıl önce ebeveynlerinin karıştığı doğaüstü gizemi de çözmeye çalışacak.

Smallville’ın senaristleri Alfred Gough ve Miles Millar‘ın yaratıcısı ve aynı zamanda dizi sorumlusu (showrunner) olduğu bu dizinin yayın tarihi henüz netlik kazanmadı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.