Sır gibi saklanan Galaxy F62 dev ekranla geliyor

Japon teknoloji devi Samsung’un ekim ayında ilk üyesini tanıttığı Galaxy F serisinin yeni üyesi Galaxy F62 hakkında ayrıntılar netleşiyor.Buna göre Galaxy F62, önceli F41 modelinden daha büyük ekrana sahip olacak.

Japon teknoloji devi Samsung’un ekim ayında ilk üyesini tanıttığı Galaxy F serisinin yeni üyesi Galaxy F62 hakkında ayrıntılar netleşiyor.Buna göre Galaxy F62, önceli F41 modelinden daha büyük ekrana sahip olacak

Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung’un Galaxy F62 adını verdiği modelin bazı donanımsal özellikleri de belli oldu. Peki, Samsung Galaxy F62 adı verilen bu modelin ortaya çıkan özellikleri neler oldu gelin hep birlikte bakalım.

Tek çekirdekte 763, çoklu çekirdekte ise 1.952 puan almayı başaran Galaxy F62, Samsung’un Exynos 9825 yonga setini kullanıyor. 6 GB RAM’e sahip olan telefonun ayrıca 6GB RAM ve 128GB dahili depolamaya sahip 6.7 inç AMOLED ekrana sahip olacak.

Galaxy F62’nin arka kamerası 64 megapiksel çözünürlüğe sahip olurken Android 11 ve One UI 3.0 işletim sistemiyle piyasaya sürülecek.

Samsung’un Galaxy F62’yi ne zaman piyasaya süreceği belli olmazken firmanın ayrıca Galaxy Tab M62 adını taşıyan yeni bir bütçe tablet serisi üzerinde çalıştığı bildirildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.