Sinoz Kozmetik, Black Friday kampanyasıyla tüm ürünlerde yüzde 40 indirim sunuyor

Sinoz Kozmetik, büyük Black Friday kampanyasıyla cildine değer veren kadınlara tüm ürünlerde yüzde 40 indirim sunuyor. 16 Kasım-29 Kasım 2019 tarihleri arasında sürecek avantajlı kampanya ile tüm kadınlar lekesiz, pürüzsüz ve arınmış cilde kavuşuyor.

Her yıl Kasım ayının son cuması kampanyalarla kutlanan Black Friday’de bu yıl da giyimden beyaz eşyaya, kozmetikten ayakkabıya pek çok ürüne indirimli ulaşılabilecek. Bu özel günde cildine değer veren kadınların markası Sinoz, sadece bir gün değil iki haftalık Black Friday kampanyası başlatıyor. 16 -29 Kasım tarihleri arasında sürecek Black Friday kampanyasıyla tüm ürünlerde yüzde 40 indirim gerçekleşiyor.

blank
Sinoz Kozmetik

Profesyonel cilt bakım ürünlerinden saç bakımına, vücut bakımından tamamlayıcı aksesuarlara kadar tüm ürünlerde gerçekleşen indirimle kadınlar tepeden tırnağa bakım yapıyor.

Sinoz Kozmetik; Sinoz Profesyonel, Sinoz Günlük ve Sinoz Ev kategorilerinde 55 farklı ürünle kullanıcısıyla buluşuyor. Her kadının gizli silahı olacak Sinoz ürünleri ile bakım keyfi avantajlı indirim kampanyası ile sunuluyor.

Ürünlerle ilgili detaylı bilgi ve kampanyalara sinoz.com.tr adresini ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.