“Sınırsız Ezgiler” canlı yayınla TRT Müzik’te

Anadolu’nun sesi, batı enstrümanları ile harmanlanıyor ve eşi bulunmaz bir müzik buluşması ekranlardan müzikseverlere ulaşıyor.

Özgün tarzları, kaliteli müzikleri ve muhteşem uyumları ile müzikseverlerin kalbini fetheden Enbe Orkestrası, Türk Halk Müziği’nin sevilen sesi Züleyha Ortak ile aynı sahnede buluşup evrensel ezgilere hayat veriyor. Yerelden evrensele ulaşan tınılar eşi bulunmaz bir müzik keyfi sunuyor.

Tüm dünyanın yüreğini aynı ezgide buluşturan, sınırları müzikle aşıp evrensel bir dinleti sunan müzik programı, Sınırsız Ezgiler yine unutulmaz bir bölümle ekranlarda olacak. Notalar seslerle buluşacak ve muhteşem bir orkestra eşliğinde büyülü bir rüzgara dönüşecek.

Züleyha Ortak, Behzat Gerçeker ve Enbe Orkestrası ile etkileyici bir müzik yolculuğu için “Sınırsız Ezgiler” Çarşamba günü saat 22.00’de canlı yayınla TRT Müzik’te.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.