Sinema seyircisi yeni sezona ‘KİM BU AİLE?’ eğlencesiyle merhaba demeye hazırlanıyor

2022-2023 sinema sezonunun ilk iddialı yerli yapımı olan ‘KİM BU AİLE?’, kahkaha, heyecan ve aksiyonu bir araya getirirken, yıldız oyuncu kadrosu benzersiz rollerde seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

YouTube video

7 Ekim’de vizyona girecek ‘KİM BU AİLE?’nin başrolünde yer alan Cengiz Bozkurt, Nurgül Yeşilçay, Onur Buldu ve Ferit Aktuğ, sinema salonlarını kahkahalarla sarsmaya hazırlanan filmde birbirinden eğlenceli karakterlerle yer alıyor.

DÖRT YILDIZ KOMEDİ YETENEKLERİNİ YARIŞTIRDI

Sinemanın en komik oyuncuları arasında yer alan Cengiz Bozkurt, Onur Buldu ve Ferit Aktuğ ile birlikte kariyerinin en iddialı komedisine imza atan Nurgül Yeşilçay, ‘KİM BU AİLE?’de seyirciyi çok şaşırtacak.

‘KİM BU AİLE?’de Cengiz Bozkurt yanlış giden bir operasyon sonucu mesleğinden olan ve kendisine bunu yaşatanlardan hesap sormak için her yolu deneyen komiser Adem’i canlandırıyor.

Bu yolda Adem komiseri yalnız bırakmayan sağ kolu Müco’yu Ferit Aktuğ canlandırırken, Onur Buldu muhteşem tavuk sosuyla ekibin kaderini değiştiren Ali’ye hayat veriyor. Bu üç komik karakterin ortasında, yakaladığı fırsatın peşine düşerek operasyonun parçası olmayı kabul eden pavyon şarkıcısı Menekşe var. Nurgül Yeşilçay, kariyerindeki rollerden hayli farklı Menekşe karakterinde daha önce ortaya çıkmamış komedi yeteneğini gözler önüne seriyor.

OTO YIKAMACI TAVUKÇU OLDU

‘KİM BU AİLE?’ ekibinin eski bir oto yıkamacıdan dönüştürerek hayat verdiği Cesur Tavuk, filmin hikayesinin merkezinde yer alıyor. Peşinde oldukları mafya ekibini göz hapsine almak isteyen Adem Komiser, intikam planı çerçevesinde en uygun mekanı kiralıyor ancak kendilerini gizlemek için açtıkları tavukçu lezzeti ile ünlü olup çok popüler olunca işler fena karışıyor.

Yapımını CJ ENM Türkiye’nin, yönetmenliğini Bedran Güzel’in üstlendiği ‘KİM BU AİLE?’nin başrolünde Cengiz Bozkurt, Nurgül Yeşilçay, Onur Buldu, Ferit Aktuğ, Beste Kökdemir ve Doğan Can Sarıkaya yer alıyor. Altan Erkekli ve Fatih Al da kadronun dikkat çeken isimleri.

‘KİM BU AİLE?’ 7 Ekim’de sinemalarda…

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.