Sinem Ünsal: Bir şeyin diktatörce yasaklanmasından yana değilim

Oyuncu Sinem Ünsal, Fransa Ulusal Meclisi’nin aldığı sosyal medya yasasına ilişkin konuşarak “Filtreli olmayan halimizi ekranlarda çok gördük. Bizim kaçıracak bir şeyimiz yok. Kim, nasıl istiyorsa öyle paylaşsın. Bir şeyin yasak edilmesi durumuna karşıyım. Filtreli ya da filtresiz, bu kişinin karar vereceği bir durum. O zaman estetik de yasaklanmalı. Böyle bir şey olabilir mi? Bir şeyin diktatörce yasaklanmasından yana değilim” şeklinde konuştu.

Son dönemlerin parlayan oyuncusu Sinem Ünsal Etiler’deki bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Uzun süredir bir projede yer almayan güzel oyuncu projelerini seçerken oldukça seçici davrandığını belirterek “Net bir şey söylemeyeyim. İyi bir iş olsun istiyorum. Şimdiye kadar hep içine sinen işler yaptım. Güzel bir senaryo, iyi set ekibi, güzel bir yapım şirketi ve sevdiğim insanlar ile çalıştım. O yüzden hassas davranıyorum” dedi.

Özel hayatı ve dizi sektörüne ilişkin açıklamalarda bulunan Sinem Ünsal kendisi gibi oyuncu olan Halit Özgür Sarı ile biten ilişkisi hakkında da konuştu. Ünsal, “Biteli o kadar uzun zaman oldu ki… Konuşmaya bile gerek yok. Evet, güzel bir şey yaşadık, bitti. Çok da severim kendisini. Hâlâ görüşüyoruz. Bu sektörde bunu başarmak zordur, niye öyle bilmiyorum ama biz iyi anlaşan iki partnerdik. Arkadaşlığımızı zedelememek için ilişkimizi bitirdik, arkadaşlığımızı koruyoruz. Bir sorunumuz yok” ifadelerini kullandı.

‘O ZAMAN ESTETİK DE YASAKLANSIN’
Habertürk’ten Onur Aydın’ın haberine göre, Sinem Ünsal, Fransa Ulusal Meclisi’nin aldığı “Ünlü isimlerin paylaşımlarında filtre kullanması halinde bunun belirtilmesi gerekiyor” şeklindeki sosyal medya yasasını da yorumladı.

Sinem Ünsal, “Tabii ki filtreli fotoğraf paylaşıyorum. Onlar çok eğlenceli oluyor. Filtreli olmayan halimizi ekranlarda çok gördük. Bizim kaçıracak bir şeyimiz yok. Kim, nasıl istiyorsa öyle paylaşsın. Bir şeyin yasak edilmesi durumuna karşıyım. Filtreli ya da filtresiz, bu kişinin karar vereceği bir durum. O zaman estetik de yasaklanmalı. Böyle bir şey olabilir mi? Bir şeyin diktatörce yasaklanmasından yana değilim” şeklinde konuştu.

ESTETİK AÇIKLAMASI
Bir oyuncu olarak estetiği karşı olmadığını ifade eden Sinem Ünsal, “Hiç estetik yaptırmadım. Gerek duysaydım yaptırabilirdim. Bir şeye karşı olmaya gerek yok. Yarın bir şey yaşarız, estetik geçirmek zorunda kalırız. Büyük konuşmamak lazım. İnsan değişkendir ve her şeyi yapabilir” ifadelerini kullandı.

Sinem Ünsal, sektördeki kadın-erkek eşitsizliğinden de dert yandı. Ünsal, “Erkek oyuncuların kadın oyunculardan daha yüksek ücret aldığı doğru mu?” sorusuna, “Bu tabii ki dünya üzerinde bütün sektörlerde böyle. Çok sinirlendiğim bir konu… Bunu kıracağız yani. Öyle bir şey yok” dedi.

AFET BÖLGESİNE GİDECEK
Kahramanmaraş merkezli deprem felaketlerinin ardından depremzedeler için düzenlenen yardım çalışmalarına katılan Sinem Ünsal, ay sonunda deprem bölgesine gideceğini ifade etti.

Sinem Ünsal, “Zor süreçler maalesef, üst üste geliyor. Hepimizi çok etkileyen bir olay yaşadık. Sadece o bölgede yaşayanları değil, hepimizi etkiledi. Eski hayatımıza dönmek gibi bir şey söz konusu değil. Orada bizim desteğimizi bekleyen bir sürü arkadaşımız, meslektaşımız, vatandaşımız var. Elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz. Biz de nisan ayının sonunda gideceğiz. Yararlı olacağımız zaman, yararlı olacağımız bir ekiple gitmek istedik” açıklamasında bulundu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.