Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu’nun Lalin mutluluğu

Oyuncu çift Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu kızları Lalin’i kucaklarına aldı. Taze anne-baba hastane çıkışında objektiflere yansıdı. Kobal ve İmirzalıoğlu’nun mutluluğu gözlerinden okundu…

Kenan İmirzalıoğlu ile evli olan Sinem Kobal dün gece özel bir hastanede suda doğum yaptı. Kızları Lalin’in doğduğu hastanede bir katı komple kapatan çift sadece doktor ve hemşirelerin girişine izin veriyor. Misafir ve aile için ise 5 ayrı oda tutulduğu öğrenildi. Kenan İmirzalıoğlu’nun doğumdan sonra tüm hastane personeline çikolata ikram ettiği öğrenildi.

KOBAL: YENİ HAYATIMIZA BAŞLIYORUZ

Hastane çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İmirzalıoğlu, “Hepinizi daha bir farklı görüyorum, çok daha tatlı geliyorsunuz. Buraya kadar zahmet ettiniz. Çok mutluyuz. Çok güzel bir duygu, Allah herkese nasip etsin.” dedi. Doğuma girdiğini söyleyen, İmirzalıoğlu, “Her anında Sinem’in yanındaydım.” ifadelerini kullandı.

Sinem Kobal ise “Dün öğlen saatlerinde doğdu. Heyecanlıyız biz de. Çok teşekkür ediyorum. Yeni hayatımıza başlıyoruz” şeklinde konuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.