Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çiftinden romantik pozlar

Evliliklerini gözlerden uzak yaşamayı tercih Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çiftinden romantik pozlar geldi. Kızları Lalin’i geçtiğimiz ay kucaklarına alarak evliliklerini taçlandıran Sinem Kobal, Kenan İmirzalıoğlu ile daha önce kimsenin görmediği fotoğraflar ile 14 Şubat Sevgililer Günü’nü kutladı. Sinem Kobal’ın paylaşımı sosyal medyada beğeni yağmuruna tutuldu.

Şimdilerde ATV’de ekrana getirilen Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunuculuğunu üstlenen Kenan İmirzalıoğlu ve uzun süredir herhangi bir projede rol almayarak dinlenmeye çekilen Sinem Kobal çifti evliliklerini gözlerden uzak yaşıyor.

Geçtiğimiz aylarda kızları Lalin’i kucaklarına alarak evliliklerinde yeni bir döneme giren Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu da 14 Şubat Sevgililer Günün’nde paylaşım yapan isimlerden oldu.

Sevgililer Günü’ne özel bugüne kadar hiç yayınlamadığı aşk dolu kareleri paylaşan Sinem Kobal, ‘Yaşam için sevgilim’ notunu ekledi.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.