Sinem Kobal: Şu an evliliğimizin ve aşkın tadını çıkarıyoruz

Sinem Kobal mesleğinin yanı sıra evliliğini, dostluklarını ve kendisi ile ilgili merak edilenleri yanıtladı. Oyuncu, “Şu an evliliğimizin ve aşkın tadını çıkarıyoruz” itirafında bulundu.

Dadı” dizisi ile çok küçük yaşta kendini ispatlayan Sinem Kobal, MAG Haziran sayısı için objektif karşısında geçti. Güzel oyuncu, mesleğinin yanı sıra evliliğini, dostluklarını ve kendisi ile ilgili merak edilenleri tüm samimiyeti ile özel röportajda yanıtladı. Kenan İmirzalıoğlu ile 2016 yılında evlenen Sinem Kobal ilişkileri ile ilgili “Şu an evliliğimizin ve aşkın tadını çıkarıyoruz!” açıklamasında bulundu.

Gelen teklifleri değerlendirdiğini dile getiren Sinem Kobal, çekime özel olarak kıvırcık yapılan saçları ve imajı ile de dikkat çekti. Küçük yaşta ekran karşısına geçmesinin kendisini erken büyüttüğünü ve ayrı bir disiplin kattığını belirten başarılı güzel, mutlu olacağı bir set ortamında olmasının kendisi için çok önemli olduğunun altını çizdi. Sinem Kobal son olarak Birkan Sokullu ile başrolü paylaştığı “Yüz Yüze” isimli dizide rol almıştı. Dizi büyük bir hayran kırıklığı yaratmış ve ekran macerası 2 bölüm sürmüştü. 2. bölümde dizisi yayından kaldırılan Sinem Kobal büyük bir şok yaşamıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.