Sinem Kobal ödünç kıyafetle düğüne gitti

Sarp Akkaya’nın düğününe eşi Kenan İmirzalıoğlu’yla katılan Sinem Kobal, yakın arkadaşı Yasemin Özilhan’ın kıyafetini ödünç aldı.

Sinem Kobal eşi Kenan İmirzalıoğlu’yla dün gece Sarp Akkaya’nın Beykoz Kundura Fabrikası’ndaki ünlü yağmurunun yaşandığı düğününe katıldı. Düğünde Kobal’ın üzerindeki dantelli elbise tanıdık geldi.

YASEMİN ÖZİLHAN’IN KIYAFETİNİ ÖDÜNÇ ALDI

Gecede samimi görüntüler verdiği eşiyle halay çeken ve şarkılara eşlik eden Kobal’ın üzerindeki dantelli pembe kıyafet hemen dikkatleri çekti. Çünkü bu elbise tam 1 yıl önce Sinem Kobal’ın 14 Mart’ta Cunda adasındaki görkemli düğününde en yakın arkadaşı Yasemin Özilhan’ın üzerindeydi.

TAM NOT ALDILAR

Bu görüntü Sinem Kobal’ın 10 yaşından beri kankası olan Yasemin Özilhan’dan kıyafeti ödünç aldığı yorumuna neden oldu. Neşeli düğünde elindeki mendil ile halayın başını çeken Kenan İmirzalıoğlu performansı ile tam not aldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.