Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu nişanlandı

Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal, Sevgililer Günü’nde nişanlandı.

Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal, Sevgililer Günü’nde evlilik yolunda ilk adamı atıp nişanlandı.Dün akşam, Kenan İmirzalıoğlu’nun annesi Yıldız İmirzalıoğlu, babası Mustafa İmirzalıoğlu, ablası Yasemin İmirzalıoğlu ve yengesi Özge İmirzalıoğlu 3 araçla, Kobal Ailesi’nin Acıbadem’deki evine gitti. Apartmanın girişinde basın mensuplarını gören Kenan İmirzalıoğlu şaşkınlığını gizleyemedi.

nisan kenan

”HAYIRLI BİR İŞ İÇİN GELDİK”

“Bugün benim mutlu günüm hayırlı bir iş için geldik, gölge düşsün istemiyorum” diyen yakışıklı oyuncu gülerek poz verdi. Kenan İmirzalıoğlu’nun nişan bohçasını yengesi Özge İmirzalıoğlu taşıdı. Sinem Kobal’ı, Kenan İmirzalıoğlu’nun babası Mustafa İmirzalıoğlu, “Allah’ın emri Peygamber’in kavli” ile istedi. “Verdik” sözü alınınca nişan yüzükleri takıldı. Böylece Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal evlilik yolunda ilk adımı dün akşam attılar.

21 MAYIS’TA EVLENİYORLAR

Çiftin nikah masasına 21 Mayıs’ta Cunda Adası’nda oturacağı belirtildi. 3 gün 3 gece sürecek düğüne katılacak konuklar için şimdiden 2 otel kapatıldı.

Yaklaşık bir yıldır birlikteliklerini sürdüren çiftten yeni bir mutluluk pozu geldi. Güzel oyuncu ilk kez instagram’da sevgilisiyle çekilen bir pozunu paylaştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.