Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu, Çeşme gecelerinde!

Bayram tatili için Çeşme’ye giden oyuncu çift Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu, önceki akşam eğlence çıkışında görüntülendi. Çiftin ellerini bir an olsun bırakmaması dikkatleri çekti.

Kurban Bayramı tatilini fırsat bilen ünlüler şimdiden Ege ve Akdeniz’e rotayı çevirdi. O isimlerden biri de Sinem Kobal-Kenan İmirzalıoğlu çifti oldu. Ünlü çift, önceki akşam Çeşme Hacımemiş’te görüntülendi. Ara sokaktaki bir mekanda eğlenen çiftin dönüş yolunda ellerini bir an olsun bırakmaması dikkatlerden kaçmadı.

blank

KONTROL SİNEM’DE

Otoparka geldiklerinde Porcshe marka aracının kontrolünü eşine bırakan İmirzalıoğlu, eşi Kobal’la birlikte emniyet kemerlerini takarak yola koyuldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.