Sincan Belediyesi Yeşil Alanlarda Bakım Çalışmalarını Titizlikle Yapıyor

SİNCAN YEŞİLİNİ KORUYOR

Yeşili her zaman koruyan, çevreye duyarlı çalışmalarıyla takdir toplayan Sincan Belediyesi park ve bahçelerde genel bakım ile yabani ot temizliği ve çim biçme çalışmalarını büyük bir titizlikle yürütüyor. Kuruyan ve tehlike arz eden ağaçlar budanıyor, çocuk oyun alanlarının bakımları yapılıyor.

Sincan Belediyesi ilçe genelinde yeşil alanlarda ve parklarda ağaç bakım ve budama, çim biçme, yabani ot temizliği, park bakım ve revize çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, ağaçların daha sağlıklı ve düzenli bir şekilde büyümeleri için budama çalışmalarını özenle yürütüyor. Ekipler aynı zamanda vatandaşların can ve mal güvenliği için tehlike oluşturabilecek dalları temizleyerek halk sağlığını da koruyor.

Yabani ot temizliği ve çim biçme çalışmalarıyla çiçeklerin ve ağaçların daha sağlıklı büyümesi sağlanıyor.

Çocukların daha rahat ve güvenli ortamlarda oyun oynayarak keyifli zaman geçirmeleri amacıyla çocuk oyun alanları düzenli olarak çapalanıyor, kauçuk zeminlerin bakımı yapılıyor.

Parklarda eskiyen, yıpranan, kırılan çocuk oyun gruplarında da onarma ve yenileme çalışması yürütülüyor.

Ekipler daha yeşil bir kent için çalışmalarına belirlenen program dahilinde devam edeceklerini belirtti.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.