Sinan Akçıl’a büyük ilgi

Pop müziğin sevilen ismi Sinan Akçıl, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Maltepe Park AVM’de sevenleriyle buluştu.

Banu Noyan organizasyonuyla gerçekleşen imza günü ve söyleşide hanımlar Sinan Akçıl’ın şarkılarıyla Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

Sinan Akçıl Maltepe Park AVM’de kendisini görmeye gelen hanımlara yüzlerce kırmızı gül dağıttı.

“Kadınlara sadece bir gün önem vermemeliyiz. Bize her gün 8 Mart olmalı. Ülkemizde kadına şiddet erkeklerin bilinçlenmesiyle bitecek. Unutmayalım kadınlar olmasa erkekler olmazdı. Özgecan’ı da unutmadık” diye söze başlayan Akçıl büyük alkış aldı.

Adeta izdihamın yaşandığı etkinlikte hayranlarının sorularını da yanıtlayan Akçıl, “Sevgiliniz Ebru Şallı’ya ne hediye aldınız” sorusuna “Öküz değiliz bir şeyler yaptık. Dün bir şarkı yazdım bugün o şarkıyı çaldım.
Yeteneğim sayesinde yırttım” diye yanıt verdi.

Evlilik düşünmediğini ve bunun için henüz erken olduğunu belirten ünlü sanatçı, “Kader ne zaman isterse o zaman evlenirim” deyince genç kızlar “Evlenme” diyerek alışveriş merkezini çığlıklarıyla inletti.

Kendi albümlerinin yanı sıra müziğin starlarına verdiği şarkılarla da pop müziğe damga vuran Sinan Akçıl, Tarkan’nın sanat müziği albümüyle ilgili de konuştu. Akçıl, “benim dalım değil ancak 20 yıl sonra yapabilirim. Türk Sanat Müziği’ni gençlere dinletmek çok güzel. Bravo Tarkan’a” dedi.

Sinan Akçıl’ı en çok terleten soru ise “Hiç sevgilinizi aldattınız mı” oldu. Ünlü şarkıcı “Ben aldatmam. Ayrılır diğeriyle birlikte olurum” yanıtını verdi.

Pop müzikte Demet Akalın, Hande Yener ve eski aşkı Hadise rekabetiyle ilgili ise ” Hepsi kendi dalında çok başarılı. Hepsiyle güzel muhabbetlerimiz oldu. Dünya Kadınlar Günü’nde üçünü de birbirinden ayırmıyorum” dedi.

Büyük çıkış yaptığı ‘Binbir Gece’ şarkısını kısa bir ayrılık yaşadığı Ebru Şallı’yla barıştıktan sonra yazdığını söyleyen Akçıl, başındaki Madrid yazılı şapka dikkat çekince “Arda Turan’ı çok seviyorum ama Real Madridliyim” dedi.

Şarkılarını yüzlerce hayranıyla birlikte söyleyen Sinan Akçıl, etkinlik sonunda herkesle tek tek selfie çekti. AVM yönetimi Akçıl’ın karikatürünü çizdirip kendisine hediye etti.

Etkinlik sonunda mutluluğunu dile getiren Sinan Akçıl, “Bu bir Banu Noyan organizasyonuydu. Banu Noyan organizatörlerin Messi’si” diyerek teşekkür etti.

gazetemag-sinan

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.