Sinan Akçıl ve Serdar Ortaç liste başı olmaya devam ediyor

Besteci, müzisyen, söz yazarı ve şarkıcı Sinan Akçıl’ın Merzigo Müzik etiketiyle YouTube için hazırladığı yeni projesi “Sinan Akçil ve Dostları Akustik” büyük ses getirmeye devam ediyor…

Youtube’da Merzigo Müzik tarafından hazırlanan Deniz Toprak, Erkan Petekkaya, Fettah Can, Merve Büyükçınar, Naide Babaşlı, Serdar Ortaç gibi birçok ünlü ismin konuk olduğu ve şarkılar söylediği “Sinan Akçıl ve Dostları Akustik” programının YouTube Trendler Listesinde her hafta yerini koruyor.

Projenin ilk yayınlanacak bölümün de Erkan Petekkaya “Yollar Seni Gide Gide” şarkısının akustik versiyonunu seslendirmiş ardından da Serdar Ortaç “İsmi Lazım Değil” ile günlerce YouTube Trendler Listesinde kalmıştı. Şimdi de aynı ilgi yeni Serdar Ortaç “Mesafe” şarkısında devam ediyor.

Sinan Akçıl’ın dostlarını ağırladığı şarkılarla onlara eşlik ettiği ve her hafta YouTube‘da yayınlanacak olan “Sinan Akçıl ve Dostları Akustik” ın Serdar Ortaç “Mesafe” şarkısı yayına girdiği an itibariyle YouTube videolarda listelere girdi.

Dijitalde Müzik severlere özgün ve kreatif dijital medya hizmetleri sunan Merzigo Müzik bugüne kadar Bengü, Murat Dalkılıç, Yonca Lodi gibi birçok isme yaptığı müzik içerikli YouTube çekimlerinin gördüğü ilgiden sonra “Sinan Akçıl ve Dostları Akustik” ile sürprizlerin devam edeceği belirtildi.

YouTube video

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.