Sinan Akçıl’ın İzmir konserine derbi ayarı verdi

Nisan ayında dünyaca ünlü bir spor dergisine kapak olacağını ve özel bir röportaj gerçekleştirdiklerini belirten Sinan Akçıl, derginin fotoğraf çekimleri öncesi hem alışveriş yapacağını hem de sponsorlarıyla görüşeceğini söyledi.

17 Mart Cumartesi günü İzmir’de sevenleri ile buluşacak olan şarkıcı, İzmir konserine derbi ayarı verdi. Sinan Akçıl, ezeli rakipler Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak maçı izlemek için konserini erken bitireceğini söyledi.

Galatasaray taraftarı olan başarılı popçu, “Fatih Terim hocamıza ve takımımıza yürekten güveniyorum. Maçı da kazanacağımıza inanıyorum. Öncelikli temennim her zaman olduğu gibi dostluğun ve centilmenliğin olduğu bir müsabaka olması” açıklamasında bulundu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.