Sinan Akçıl: Evliliği düşünmüyorum şu anki hayatımdan mutluyum

Sinan Akçıl, Radyo D’ye özel açıklamalarda bulundu!

Sinan Akçıl, Radyo D’nin canlı yayın konuğu olarak özel hayatına dair dikkat çekici açıklamalarda bulundu…
“Evliliği düşünmüyorum, şu anki hayatımdan mutluyum.”

Sinan Akçıl, Radyo D’de Sarı Şeker Sema’nın programına konuk oldu… Yeni şarkısı “1001 Gece” den bahseden Akçıl, hayranlarının sorularını da cevapladı.Sarı Şeker Sema’nın “2016 yılı için hayatınla ilgili planların var mı? Evlilik gibi?” sorusuna;

Sinan Akçıl: “Evliliği düşünmüyorum.”

Radyo D canlı yayınında programcı Sarı Şeker Sema’nın: Bu yıl mı düşünmüyorsun? Hiç mi düşünmüyorsun? sorusuna ise:

Sinan Akçıl: 2020’li yıllarda düşünüyorum. Şuanki hayatımdan mutluyum. Ufukta evlilik görünmüyor. Olacağı zaman da engelleyemezsin, şuan ramak kaldı diye bir durum yok. Gerisi de kader, kısmet” dedi.

“Senin de hayatında bir kadın var. Seni ona aşık ettiren özellikler nelerdi?” sorusuna ise;

“Ruhumdan kopan şarkıları en güzel dinleyen kadınlara aşık olmuşumdur. Kelimelerle ifade edemediğim şeyleri müzikle anlatıyorum. Benimle aynı Nirvana’ya yükselen kadınlar ben de aşk uyandırıyor.”

“Pilates yapmıyorum. Ama ilk aylarda çok iyi pilates yapıyormuş rolüne büründüm. Herkesin kendine göre tavlama taktikleri vardır. Bir voleybolcuyla beraber olmak isteseydim, çok iyi voleybol oynuyor gibi rol yapabilirdim.

Ebru Şallı ile ilişkisinin başlangıcını anlatan Akçıl, birlikte pilates yaparken “Arkasını döndüğünde topu itiyordum. Ama pilates çok saygı duyduğum bir spor. Pilates yapmıyorum diye açıklama yapmama gerek kalmadı, görüldü zaten. Başka özelliklerle o açıkları kapatmaya çalışıyorsun.”

Sinan Akçıl müzik hayatı, 1001 Gece şarkısı ve ilişkisi hakkında ise;
“Aslında Arada Sırada’ya klip çekecektim ama kötü modumda olduğum bir günde bu şarkıyı (1001 Gece) yaptım. Piyano başında, şehire karşı, kendi kendime tribe girdim. Mutsuz bir günümdü, şarkıyı yaptım. Sabah uyandığımda şarkıyı dinlediğimde bu şarkıyı tekrar çıkartmaya karar verdim.
-Niye mutsuzdun? Bir şey mi oldu?

– Arada kalmıştım. Hep olmaz mı? İnsan bir ilişkisi olsun ister, bir de istemez. Bir “İyi ki buradasın” bir “Keşke olmasın, zorladı dersin. Herkesin yaşadığı şeyler. Ben dillendirdim. Tam karar vermişken, bitti demişken “bir güneş doğuyor üstüne” dedim. Aklıma geliyor 1001 gece ve sana kıyamıyorum dedim. O 1001 gece aslında 2.5 yılın gecelerini hesaplayınca 1180 gibi bir şey çıktı ben de bunu şarkıya uysun diye 1001 Gece haline getirdim.

İşte Sinan Akçıl’ın başka sanatçılara verdiği yeni şarkılar!

Sinan Akçıl, yakın zamanda başka sanatçılara verdiği şarkıların da müzikseverlerle buluşacağını söyledi. Ve ilk kez o şarkıları açıkladı…

Ebru Gündeş’e verdiği şarkının adı Sana Kalmasın
İbrahim Tatlıses’e “Mucize ve Yarım”
Ajda Pekkan’a “Bizi Seç”
İrem Derici’ye “Bana Bir şey Olmaz” (slow) ve “Evlenmene Bak” (hareketli)

Demet Akalın hakkında ise; “Biri bana Gelsin şarkısını almamıştı, sonra Ferhat Göçer’e geçmişti şarkı. Demet’e sonra Ders Olsun’u yaptım. Ders Olsun ona daha çok yakıştı.” dedi. ​

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.