Simge’den büyüleyici gece

Bostancı Gösteri Merkezi’nde, Simge Sağın hayranları ile buluştu. Yeni teklisi “Prens&Prenses” ile müzik listelerine hızla giriş yapan Simge, Deichmann sponsorluğunda Bostancı Gösteri Merkezi’nde verdiği konserde sevenlerini coşturdu.

Miş Miş, Yankı, Kamera ve son teklisi Prens&Prenses ile başarı çıtasını gün geçtikçe yükselten sanatçı, Bostancı Gösteri Merkezi’ndeki ilk konserini 15 Şubat Çarşamba akşamı kalbe dokunan şarkıları eşliğinde verdi. Sahne şovu ve güçlü performansı ile izleyecilerden tam not alan sanatçı, şarkılarını dinleyiciler ile hep bir ağızdan seslendirdi. Gecenin sürprizi, Miş Miş şarkısına kıvrak danslarıyla eşlik eden dansöz Didem oldu. İlk defa Bostancı Gösteri Merkezi’nde hayranlarının karşısına çıkan sanatçıyı, ünlü dostları da yalnız bırakmadı.

Samsun Demir, Emel Müftüoğlu, Yaşar Gaga, Aydın Kurtoğlu, Özgün, Ece Gürsel, Emre Erdemoğlu, Mert Davran, Murat Joker, Veli Kuzlu, Ersay Üner, Kenan Acar, Erhan Bayrak, Serkan Ölçer, Ece Ölçer, Mert Carim, Ayşegül Akdemir, Gökhan Şahin, Açelya Elmas, Yavuz Hakan Tok ve radyocu, televizyoncu arkadaşları konseri izlemeye gelenler arasındaydı.
Konserin bir diğer sürprizi olan Gencer Savaş Orkestrası ile de unutulmaz bir performans sergileyen Simge, konseri izlemeye gelenlere eğlenceli dakikalar yaşattı.

blank

Simge, muhteşem dans şovları ve sürprizler eşliğinde unutulmaz bir geceye imza attı.

Simge, konserde Deichmann için yazdığı ve Miş Miş şarkısını uyarladığı “Ayakkabı Tutkum” adlı jingle’nı da sahnede seslendirdi. Sahne şovlarıyla da sevenlerine görsel bir şölen yaşatan sanatçı, Gülşah Saraçoğlu’nun tasarladığı kıyafetlerle de göz doldurdu.

Başarılı sanatçı : ” Benim için çok kıymetli bir geceydi. Deichmann ailesine ve beni bu gecede yalnız bırakmayan tüm sevenlerime ve dostlarıma çok teşekkür ederim.” sözleriyle duygularını dile getirdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.