Simge Sağın’ın avukatından dolandırıcılık açıklaması!

Simge Sağın, Facebook hesabı olmamasına rağmen açılan sahte hesapta kendini Simge diye tanıtan ve sosyetenin ünlü erkeklerine, tanınmış bir çok oyuncu ve müzisyene mesajlar atıp onlarla tanışmak için diyalog kuran kişiyi mahkemeye vermişti.

Ünlü şarkıcının avukatı tarafından yapılan açıklamada şunlar belirtildi;

Sosyal medya da kendini Simge (Simge Sağın) olarak tanıtıp ünlü isimlerle iletişime geçip aşk mesajları atarak birtakım taleplerde bulunan şahıs hakkında suç duyurusunda bulunduk. Halen yargı sürecinin işlemekte olduğu bu şahıs tarafından her hangi bir mağduriyet  oluşmaması adına atılan mesaj ve taleplerin dikkate alınmaması uyarısını yapmakla birlikte müvekkilim Simge (Simge Sağın) ‘nin Facebook hesabı olmadığını bildirme  zorunluluğu doğmuştur.

Bu itibarla belirtmek isteriz ki; olayla ilgili olarak olayın gelişiminden dolayı şüphe ve tereddüt içerisinde olduğumuz ancak şu an için somut bilgi ve kanıta dayanmayan, araştırılması gereken ve bir takım kişiler için suç teşkil edeceğini düşündüğümüz olgular da mevcuttur. Bu olgularla ilgili olarak araştırma ve incelemelerimiz devam etmektedir.  Bu araştırma ve incelememiz sonucunda somut bilgi ve kanıtlara ulaştığımız an, siz değerli basın mensuplarıyla paylaşacağımızı  saygıyla bildiririz.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.