Simge Sağın: Hayatımda kimse yok

Güzel popçu Simge Sağın, önceki gece Kıbrıs Girne’deki Chamada Club’te sahne aldı.Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Her konserin kendisi için yeni bir heyecan olduğunu söyleyen sağın, yavru vatan kıbrisi çok sevdiğini söyledi. Yaz aylarında imaj değişimi için saçlarını sarıya boyatan şarkıcı, tekrar saçlarını boyayarak eski haline döndüğü görüldü.Yeni yıl için planları sorulan Simge Sağın, ” Şuan için bir şey yok. Yeni şarkılarımız gelecek ilk aylarda başka bir şey yok.” dedi.

Karşınıza beraber çıkarız

Bir dönem model Adriana Limayla aşk yaşayan yazar Metin Hara ile adı aşk dedikodularına karışmıştı. Geçtiğimiz günlerde Ortaköy’de bir mekânda baş başa yemek yedikleri iddialarını ortaya sunan muhabirlere “Metin ile aramızda hiç bir şey yok. Öyle bir buluşmada olmadı tamamen uydurma, şuan için hayatımda kimse yok. Emin olun olursa karşınıza beraber çıkarız” dedi.

Kıyafetiyle göz kamaştıran Sağın, “Yaklaşik 600 kişinin katıldığı gecede en hit şarkılarını seslendirdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.