Simge 2018 ‘i şampiyon olarak kapatıyor

Arka arkaya çıkardığı dinlenme rekorları kıran şarkılarıyla kariyerinde sağlam adımlar atan, Yankı ve Üzülmedin Mi ? şarkılarıyla da dijital mecrada 100 milyonun üzerinde dijital olarak en çok satan ve stream (dijital ortamda dinlenme) / izlenme rakamına ulaşan Simge 2018 ‘i şampiyon olarak kapatıyor.

Mış Mış, Üzülmedin Mi? , Prens & Prenses , Yankı, Ben Bazen gibi şarkılarıyla milyonların kalbini fetheden yeni şarkısı “Öpücem” ‘in klibinin 2 ay önce yayına girmesi ile müzik listelerinde 1. sıradaki yerini halen koruyan Simge geçtiğimiz hafta 5 gün arka arkaya konser verdi. En son konserini için İstanbul Kartal İsMarin Jolly Joker ‘de sahne alan geçmişten günümüze en sevilen şarkılarını seslendiren Simge, şarkılarıyla olduğu kadar görüntüsü ile nefes kesti.

2018 şampiyon olarak kapatan Simge 2019 ‘u Eskişehir DoubleTree by Hilton’de sahne alarak karşılayacak.

blank
Simge
Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.