Silikondan şişmiş dudakları eski haline döndü

Kendisini doktor olarak tanıtan kuaföre silikon yaptırdıktan sonra rahatsızlanan ve güzelleşsin derken dudaklarını kaybetme riskiyle karşı karşıya kalan Hemşire Merve Keleş inanılmaz bir değişim yaşadı. Genç kız Dr. Gül Fennibilek’in uyguladığı tedavi yöntemiyle eski haline döndü…

Adana’daki Çukurova Üniversitesi Balcalı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hemşire olarak görev yapan 22 yaşındaki Merve Keleş yaklaşık 11 ay önce arkadaşı aracılığıyla tanıştığı ve internette kendisini estetik uzmanı olarak tanıtan kuaförü Soner G.’ye dudaklarına dolgu yaptırdı.

DUDAKLARINI KAYBEDECEKTİ

Azerbaycan’da eğitim gördüğünü öne süren Soner G.’ye önce 500 TL’ye geçici dolgu yaptıran Merve Keleş, dolgu bir haftada eriyince bu kez bin liraya silikon dolgu yapılması konusunda anlaştı. Kliniği tadilatta olduğu için işlemi evde yapacağını söyleyen kuaför, 12 Nisan Çarşamba günü hemşire Merve Keleş’e operasyonu yaptı. Operasyondan hemen sonra dudakları şişmeye başlayan ve dudaklarını kaybetme ile karşı karşıya kalan Merve Keleş hastaneye başvurdu. Merve Keleş, o günden bu yana hastanede kalıp tedavi gördü.

blank

ESKİ HALİNE DÖNDÜ

Silikon mağduru Merve Keleş’in doktoru Dr. Gül Fennibilek uyguladığı tedavi yöntemiyle düzelmesi zor ve riskli olan dudağı eski haline döndürmeyi başardı. Bu başarısını da sosyal medya hesabından paylaşarak, “Merve’nin son durumunu çok soran var. İşte buyurun an itibariyle son durumu bu. Yani bazılarının düşündüğü gibi tekrar aktifleşme durumu olmadı” ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.