Sıla’yı duygulandıran hediye

17 yaşındaki hayranı, kendi yaptığı yağlı boya tablosunu Sıla’ya hediye etti.

10. sanat yılını ‘ON’dan Kalan’ konserler serisiyle kutlayan Sıla, dün akşam seyircisiyle buluştu. Bekar şarkılar, platonik şarkılar, kavuştular şarkıları, daraldılar, ayrıldılar ve partili şarkılar olmak üzere 6 farklı konseptte topladığı parçalarını, sahne performansıyla pekiştiren güzel şarkıcı, kıyafetleri ile de göz doldurdu.

Güzel şarkıcıya, konser sonunda beklemediği bir sürpriz yapıldı. Batmanlı güzel sanatlar lisesi öğrencisi olan Jiyan Baytar’ın kendisi için yaptığı yağlı boya tabloyu görünce son derece mutlu olan Sıla, 17 yaşındaki hayranına teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. Bir süre resmi inceleyen ve yetenekli hayranı ile sohbet eden Sıla, genç Jiyan’ın Batman’da bir konser vermesi yönündeki taleplerine ise “İnşallah. Neden olmasın” yanıtını verdi.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.