Sıla’yı darp ettiği iddiasıyla Adliyeye gelen Ahmet Kural, sessiz kaldı

Oyuncu Ahmet Kural, sanatçı Sıla’ya şiddet uyguladığı iddiasıyla hakkında başlatılan soruşturma kapsamında ifade vermek için adliyeye geldi.

Ahmet Kural, sanatçı Sıla’ya şiddet uyguladığı iddiasıyla hakkında başlatılan soruşturma kapsamında ifade vermek için adliyeye geldi. Ahmet Kural öğleden sonra avukatı Sibel Aydın ile birlikte Çağlayan’da bulunan İstanbul Adalet Sarayı’na gelerek, ifade vermek için savcının bulunduğu kata çıktı. Kural’ın ifade verme işlemi başladı. Kural gazetecilerin “Sıla’ya şiddet iddiası doğru mu?” sorularını yanıtsız bıraktı.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Sanatçı Sıla geçtiğimiz perşembe günü avukatı Rezan Epözdemir ile adliyeye gelerek, beraberlik yaşadığı Ahmet Kural’dan darp, cebir ve psikolojik şiddet gördüğü gerekçesiyle şikayetçi olmuştu. Soruşturma savcısı da Ahmet Kural’ı ifade vermeye çağırmıştı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.