Sıla’ya 45 dakika boyunca şiddet uygulayan Ahmet Kural, savcılığa ifade verecek

Sıla’ya 45 dakika boyunca şiddet uyguladığı iddia edilen Ahmet Kural, popçunun şikayeti üzerine şüpheli sıfatıyla ifadeye çağrıldı. Kural’ın reklam anlaşması da iptal edildi.

Oyuncu Ahmet Kural ile popçu Sıla arasında yaşanan şiddet olaylarında yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. Sıla’nın “Beni 45 dakika boyunca dövdü” diye savcılığa şikayet ettiği Ahmet Kural, iddiaları yalanlarken oyuncuyu, Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddet Suçları Soruşturma Bürosu Savcısı, şüpheli sıfatıyla ifadeye çağırdı. Kural, pazartesi ifade verecek. Soruşturma kapsamında olaya şahit olan Sıla’nın şoförünün de arasında olduğu 2’si kadın 3 kişi tanık olarak dinlendi. Basına açıklamalarda bulunan Sıla’nın avukatı, “Sıla’nın yaşadıkları kolay değil. 45 dakika süren ağır şiddet var. Bizi aradığında da olayın şokunu yeni atlatmıştı. Ertesi gün doktora götürdük. Koruma talebimizi de başvurmuş olduk. Dosyada başka fotoğraflar var.

Reklam çekimi iptal

Hastanedeki sağlık raporuna göre; Sıla’nın kafasından kulaklarına kadar çok ciddi ekimozlar (kılcal damarda kanama) var. Tedavisi devam ediyor. Kural olay sonrası Sıla’ya ulaşmaya çalıştı” dedi. Kural’a bir kötü haber de reklam yüzü olduğu Yapı Kredi’den geldi. Şirket, Kural ile çalışmaya devam etmeyeceklerini duyurdu.

Ahmet evinde bir kızı dövüyor

Tanık olarak dinlenen Ahmet Kural’ın komşusunun, bir arkadaşına attığı mesaj, davaya delil olarak sunuldu. Mesajda “Ahmet Kural evinde bir kızı dövüyor. Poliseme haber versek?” yazdığı belirtildi.

Kafasında ve kulaklarında ciddi darp izleri var

Sıla’nın avukatı, yaşanılan olay sonrası popçunun vücudunun bazı yerlerinde ekimozlar olduğunu aktardı.

blank
Naz Çekem’in kırılan parmağı

Gülerek parmağımı kırmıştı

2014 yılında Ahmet Kural’ın parmağını kırdığını söyleyen Naz Çekem, 4 yıl önce yaşadığı şiddeti canlı yayında anlattı: Alkollüydü, gözleri kaymıştı, sözel olarak taciz etti, sonra parmağımı kırdı… Psikolojik sorunları var.

Sıla’dan ve tüm kadınlardan özür diliyorum

Suçlamaları kabul etmeyen Kural, Sıla ve tüm kadınlardan özür dilediğini söyleyen bir açıklamada bulundu. İşte Kural’ın yazdığı mesajın satır başlıkları: Böyle bir olayın bir tarafı olduğum için, başta Sıla olmak üzere tüm kadınlardan özür diliyorum. O gece, benimle paylaştığı şeyleri itidallı bir şekilde karşılayabilmeliydim. Herkesin ayıbı kendine diye düşünmeliydim. Bunun dışında 45 dakika diye belirtilen sürede yerde sürükleme, kültablası fırlatma gibi benim hakkımda iddia edilenler doğru değildir.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.