Sıla’nın yeni klibi 3 günde 3 milyondan fazla izlendi

Şarkıcı Sıla, ‘Yan Benimle’ şarkısına klip çekti. Sıla’nın klibi YouTube’da 3 günde 3 milyona yakın izlendi. Klip o kadar beğenildi ki Twitter’da en çok konuşulan konular arasına girdi.

Sevilen şarkıcı Sıla, ‘Yan Benimle’ şarkısına klip çekti. Klip YouTube’da 3 günde 3 milyona yakın izlendi. Sıla adeta yeni klibi ile sosyal medyayı salladı.

YENİ KLİBİ İLE SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Sıla’nın şarkısına çektiği klip sevenleri tarafından çok beğenildi. Twitter’da bugün en çok konuşulan konular arasına giren Sıla’ya hayranları övgüler yağdırdı. Sıla’nın yeni klibi daha çok konuşulacağa benziyor.

KLİPTE ÜNLÜ OYUNCU YURDAER OKUR DA YER ALDI

Sıla’nın çok beğenilen klibinde en son ‘Yeter’ dizisinde rol alan ünlü oyuncu Yurdaer Okur yer aldı. Okur’un performansı da çok beğenildi.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.