Sıla’nın keyifli hali dikkat çekti

Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu, geçtiğimiz akşam sahnelenen Ali Poyrazoğlu’nun tiyatro oyunu ‘Tamamla Bizi Ey Aşk’ı izlemeye gitti.

Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu, geçtiğimiz akşam Trump Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Trump Alışveriş Merkezi’nin gösteri merkezinde sahnelenen Ali Poyrazoğlu’nun tiyatro oyunu ‘Tamamla Bizi Ey Aşk’ı izlemeye gelen Sıla’nın keyifli hali gözlerden kaçmadı.

Sevilen şarkıcı, “Uzun süredir merak ettiğim bir oyundu, izlemek için sabırsızlanıyorum” dedi.

blank

Ali Poyrazoğlu’nun aynı adlı kitabından yola çıkarak yazdığı “Tamamla Bizi Ey Aşk”¸ tökezlemiş gönül ilişkilerinin, düzeltilip yerli yerine oturtulmasının yöntemleri üstüne yazılmış interaktif bir güldürü.

Oyun, dünyanın en tehlikeli konusu “Aşk” üstüne seyirci ile birlikte düşünüyor. Bütün evlilikleri terapi yolculuğuna çıkaran oyunda; Ali Poyrazoğlu, Şebnem Özinal ve Melih Ekener rol alıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.