Sıla’nın evlendiği dakikalarda herkes Ahmet Kural’ı konuştu

Ahmet Kural ile mahkemelik olarak ilişkisini sonlandıran Sıla Gençoğlu, dün bir süredir birlikte olduğu Hazer Amani ile evlendi. Binlerce sosyal medya kullanıcısı “Bu gece de senin için uyumuyoruz” diyerek Kural’ı Twitter’da trend yaptı.

Oyuncu Ahmet Kural ile olan ilişkisini şiddet gördüğü gerekçesiyle mahkemelik olarak sonlandıran şarkıcı Sıla Gençoğlu, dün akşam bir süredir birlikte olduğu Hazer Amani ile aile arasında düzenlenen törenle evlendi. Ahmet Kural ise Sıla’nın evlendiği saatlerde sosyal medyada trend oldu.

https://www.youtube.com/watch?v=HG3qRxOO–Q&t=63s

NİKAH ŞAHİTLERİ BEYAZIT ÖZTÜRK OLDU

Bir yıllık beraberliğin ardından Sıla ve Hazer Amani nikah masasına oturdu. Nikah, Sıla’nın evinde ailelerin ve yakın arkadaşların katıldığı sade bir törenle gerçekleşti. Sıla’nın nikah şahitleri menajeri Serkan Güney ve Burak Erkul’du. Hazer Amani’nin nikah şahidi ise Beyazıt Öztürk oldu.

SILA EVLENDİ, HERKES AHMET KURAL’I KONUŞTU

Sıla ile aşk yaşadığı dönemde şarkıcıya olan aşk dolu bakışlarıyla günlerce konuşulan Ahmet Kural ise sosyal medyada gündem oldu. Ahmet Kural’ın Sıla’ya olan bakışlarının fotoğrafını paylaşan binlerce kullanıcı, Sıla’nın evlenerek Kural’a nispet yaptığını söyledi.

blank

“BU GECE DE SENİN İÇİN UYUMAYACAĞIZ”

Onlarca sosyal medya kullanıcısı Twitter hesaplarından yaptıkları paylaşımda “Üzülme üstad bu gece de senin için uyumayacağız” dedi. Şimdilerde Avukat Çağla Gizem Çelik ile aşk yaşayan Kural ise konu hakkında herhangi bir açıklama yapmadı.

SILA VE AHMET KURAL ARASINDA NE OLMUŞTU?

Şarkıcı Sıla, 29 Ekim 2018’de o dönem sevgilisi olan oyuncu Ahmet Kural’ın Zekeriyaköy’deki evinde darp, tehdit ve hakarete uğradığını belirterek savcılığa şikayetçi olmuştu. Taraflar arasında uzlaşma sağlanamaması üzerine İstanbul Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu’nca Ahmet Kural hakkında “Hakaret”, “Tehdit”, “Basit yaralama” suçlarından toplam 1 yıl 1 aydan 5 yıla kadar hapsi istemiyle dava açılmıştı. İddianamede sanık Ahmet Kural ile 5 tanığın ifadesine yer verilmişti. Sıla’nın doktor raporunun İstanbul Adli Tıp Şube Müdürlüğünce incelendiği ve yaralamanın basit tıbbi müdahale ile giderilebilir mahiyette yaralanma olduğu anlaşıldığı iddianamede yer almıştı.

Şarkıcı Sıla ile Şef Hazer Amani sade bir nikahla evlendi

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.