Silahla poz veren oyuncu Tuba Ünsal’a tepki yağdı!

Tuba Ünsal, sosyal medya hesabından elinde silah olan bir fotoğrafını yayınladı. Oyuncuya takipçilerinden tepki yağdı.

Modelliği bırakmasının ardından setlerde boy göstermeye başlayan Tuba Ünsal, sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Genellikle paylaşımlarıyla beğeni toplayan iki çocuk annesi Ünsal, son yaptığı paylaşımla takipçilerinden tam tersi yorumlar aldı ve tepkileri üzerine çekti.

“Silahla resim paylaşmak olmamış”

Elinde silah tuttuğu bir kareyi Instagram hesabından paylaşan Tuba Ünsal, yeni projesinin yakında geleceğini müjdeledi. Ancak Ünsal, bu paylaşımıyla ummadığı bir tepkiyle karşılaştı. Oyuncunun bir takipçisi, “Silahsız bir dünya isterken silahla resim paylaşmak olmamış” yorumunda bulundu.

Yanıtsız bırakmadı

Bu yoruma kayıtsız kalamayan Ünsal, takipçisine “Bazen silahsız bir dünyayı hayal etmek için obje olarak içinin anlamını boşaltıp yer vermek lazım” yanıtını verdi. Fakat Ünsal’ın bu yanıtı bile ona ‘Tuba Ünsal’a yakışmadı’ şeklinde yorumlar yapılmasının önüne geçemedi.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.