Sıla’dan yeni single ‘Rüyanda Görsen İnanma’

Sıla’nın beklenen yeni single’ı ‘Rüyanda Görsen İnanma’ cuma günü yayınlanıyor

Türk Pop Müziği’nin en güçlü sanatçılarından Sıla sevenlerinin karşısına sürpriz bir şarkıyla çıkıyor. Duman’ın 2005 yılında yayınlanan ‘Seni Kendime Sakladım’ albümündeki ‘Rüyanda Görsen İnanma’ şarkısını kendi yorumuyla hayranlarının beğenisine sunmaya hazırlanan Sıla, kariyerinde ilk kez kendine ait olmayan bir şarkıyı yayınlamış olacak. Sözü ve müziği Kaan Tangöze’ye ait olan şarkının yeni düzenlemesini oyuncu İlker Kaleli üstlendi.

blank

Sıla son olarak Yalın ile birlikte seslendirdiği ‘Ver O Zaman Gömleklerimi’ şarkısı ile dinleyicileriyle buluşmuştu. Sıla’nın seslendirdiği ilk cover şarkı olan ‘Rüyanda Görsen İnanma’ 3 Aralık’ta Sony Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yayında olacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.