Sıla’dan ‘Ayrılık Yaradı’ dedirten hareketler

Sıla, geride bıraktığımız aylarda bitirdiği Ahmet Kural ilişkisi sonrasında kısa aralıklarla yaptığı imaj değişiklikleriyle kendisinden söz ettiriyor.

Kısa bir süre önce ünlü oyuncu Ahmet Kural ile yollarını ayıran Sıla Gençoğlu’na ayrılık iyi gelmiş gibi görünüyor. Özellikle Rotterdam ve Kerkrade konserlerinde tercih ettiği kıyafetlerle ilgi çeken Sıla, yeni stiliyle takipçilerini ikiye böldü.

blank

Kedi kız Sıla

Kerkrade konserinde göğüslerini vurgulayan bir body suit ve yüksek bel deri pantolon giyen Sıla, bu tarzıyla adeta bir kedi kız gibiydi. Ama onun bu halini beğenmeyenler de yok değil. Pek çok takipçisi “En son Harbiye’de bir prenses görmüştük bu bildiğin vampmış’ gibi yorumlar yaparken bazıları da bu şekilde devam etmesi yönünde taleplerde bulundu.

Göğüslerine slikon mu yaptırdı

Sosyal medya kullanıcıları Sıla’nın silikon yaptırdığını ve o nedenle dekoltesi olan kıyafetler tercih ettiğini düşünüyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.