Sıla ve şef Hazer Amani ayrılık dedikodularıyla gündemde

Hazer Amani ile evliliklerinde sıkıntılar yaşadığı konuşulan Sıla, önceki akşam Fulya’daydı. Ünlü şarkıcının mekandan birlikte ayrıldığı erkek arkadaşının kameralar karşısında paniklemesi dikkat çekti.

Ocak ayında evlenen Sıla ve şef Hazer Amani şimdilerde ayrılık dedikodularıyla gündemde. Haberler hakkında açıklama yapmayan Sıla, aylar sonra Fulya’daki bir kafede görüntülendi. Arkadaşlarıyla bir araya gelen şarkıcı, mekanda meydana gelen elektrik kesintisi nedeniyle geceyi erken noktaladı.

GİZEMLİ ARKADAŞ

Mekandan biri erkek iki arkadaşıyla beraber ayrılıp aracına binen Sıla, yeni single’ı “İnandım” için “Hayırlı olsun” diyen muhabirlere teşekkür etti. Ancak ayrılık sorularını yanıtsız bıraktı. Aracın ön koltuğuna oturan gizemli erkeğin tavırları ise merak uyandırdı.

Görüntülenmemek için elleriyle yüzünü gizleyen adam, ardından maskesini takıp aracın güneşliğini indirdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.