Sıla, suskunluğunu Bodrum’da bozacak

Yenikapı mitingine katılmayacağını açıkladığı için konserleri iptal edilen Sıla’nın menajeri açıkladı. Yenikapı mitingine katılmayacağını açıkladıktan sonra politika ve magazin dünyasında tartışma yaratan Sıla Gençoğlu, istirahat kararı aldı. Gazeteduvar’ın haberine göre; Gençoğlu’nun menajeri Serkan Güney, Duvar’a yaptığı açıklamada, “Sıla Hanım 3 Eylül tarihine kadar istirahat etme kararı aldı” ifadesinde bulundu.

Sıla dinlenme süresinin sonunda 3 Eylül’de Bodrum konseri ile dinleyicilerinin önüne çıkacak. Sanatçı, İstanbul Yenikapı’da 7 Ağustos’ta düzenlenen miting ile ilgili olarak ‘Darbeye karşıyım ama Yenikapı’daki şova katılmayacağım’ diyerek tartışma yaratmıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.